Warning: Creating default object from empty value in /home/kingcine/public_html/video/StupidPie/settings.php on line 5

Strict Standards: Non-static method H2O_RE::init() should not be called statically in /home/kingcine/public_html/video/StupidPie/templates/h2o/h2o/parser.php on line 183
Water Birth Di Rumah Sakit Bersalin Permata Hati
Checkout our featured video: Gangnam Style!



Water Birth Di Rumah Sakit Bersalin Permata Hati





VIDEO DETAILS

Vidoe Title :
Water Birth Di Rumah Sakit Bersalin Permata Hati

Video Description :
RUMAH SAKIT BERSALIN PERTAMA DI JAWA TENGAH DENGAN FASILITAS PERSALINAN "WATER BIRTH", PERSALINAN DALAM AIR YANG MENYENANGKAN TANPA RASA SAKIT.....

Water Birth Di Rumah Sakit Bersalin Permata Hati

Water birth di rumah sakit bersalin permata hati - you., Rumah sakit bersalin pertama di jawa tengah dengan fasilitas persalinan "water birth", persalinan dalam air yang menyenangkan tanpa rasa sakit. Daftar dan alamat rumah sakit bersalin - kesehatan - ca.dia, Dalam video ini akan diperlihatkan proses persalinan secara water birth yang terjadi di rumah sakit bersalin permata hati. Permata hati bonda, Ada yang berkata "best lah kena ceasar. mesti tak rasa sakit". siapa cakap ceasar tak sakit? sakit ceasar bukan semasa dibedah. tetapi sakit akan terasa setelah.

Set bersalin : yang mana 1 pilihan hati?, Banyak sangat set bersalin yg berlambak di pasaran nim semuanya ada kelebihan dan kekurangannya sampai hari ni aku asyik duk pikir2 lg set bersalin yg.

My simple hospital checklist (senarai keperluan ringkas, My simple hospital checklist (senarai keperluan ringkas untuk bersalin di hospital bagi ibu & bayi) 12 tuesday may 2009. ~~:: atanayuiman ::~~, Sedih, pilu, terkejut, semuanya ada. di sebabkan dimulakan dengan hilang, dirampas, terhempas dan timbul pelbagai spekulasi itu dan ini dan di akhiri pula.

D a r i b i n t a n g : : :: perbandingan set bersalin, Kat sini saya dah buat list dan perbandingan di antara beberapa produk atau set bersalin yang popular dalam bidang kebidanan melayu dan moden seperti set.

Celebration of love : .:: petua mudah bersalin ::., Ni antara tips2 utk mudahkan bersalin: 2 minggu sebelum due, amalkan makan telur separuh masak untuk beri tenaga. bila sakit nk bersalin, makan sebiji telur mentah.. Rhudym.no's blog | is publicating my self………., Bab 1. pendahuluan. 1.1. latar belakang masalah. water birth merupakan salah satu metode alternatif persalinan per.m, dimana ibu hamil tanpa komplikasi bersalin.

I'm schaz, the ex-b2b, Rina sedang menyiapkan makan malam ketika aku tiba di rumah. aku memegang tangannya dan berkata, “abang ada sesuatu nak beritahu”. dia membisu dan dapat ku lihat.

References:

Views : 133478
Video Ratings :
Video Duration :